Gefeliciteerd met je aanstaande bruiloft!

Het is tijd om een prachtige trouwjurk uit te zoeken en wat is er leuker dan je eigen custom made bruidsjurk ontwerpen?

Samen met ons ontwerpen
Bij Weird Closet bruidsmode maken wij custom made bruidsjurken voor elk budget. Zo kun je jouw unieke droomjurk samen met ons ontwerpen tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Aan de hand van diverse pasmodellen en jouw eigen ideeën, creëren wij samen met jou “de jurk”.

Hoe werkt het?
De bruidsjurk wordt helemaal op de hand en op maat gemaakt in ons atelier! We kunnen jouw trouwjurk daarom voor je maken in alle maten, kleuren en stoffen. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Een unieke jurk is al mogelijk voor een bedrag tussen de €799,- en €1999,-. Wij houden van duidelijkheid en daarom komen er na het afgesproken bedrag verder ook geen enkele kosten meer bij! Dan kun jij rustig verder plannen voor de grote dag..

Eerlijke prijs
Heb jij ook liever een mooie, betaalbare trouwjurk van hoogwaardige kwaliteit in plaats van een glas champagne op een dure bank in een heel erg luxe pand waardoor je de hoofdprijs betaald? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Weird Closet bruidsmode doen wij aan onnodige fratsen die de prijs opdrijven. Wij staan voor mooie producten en goede
service!

Maak nu een afspraak! 
Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje bij onze bruiden of maak een afspraak via het contactformulier. Je kunt ons ook rechtstreeks mailen via info@weirdcloset.nl. Dan plannen wij zo snel mogelijke en afspraak in. Wij staan te popelen om jou te helpen bij jouw unieke droomjurk!
 

Wij staan graag voor je klaar in deze spannende tijd!