Gefeliciteerd met je aanstaande bruiloft!

Het is tijd om een prachtige trouwjurk uit te zoeken en wat is er leuker dan je eigen custom made bruidsjurk ontwerpen?

Samen met ons ontwerpen
Bij Weird Closet bruidsmode maken wij custom made bruidsjurken voor elk budget. Zo kun je jouw unieke droomjurk samen met ons ontwerpen tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Aan de hand van diverse pasmodellen en jouw eigen ideeën, creëren wij samen met jou “de jurk”.

Hoe werkt het?
De bruidsjurk wordt helemaal op de hand en op maat gemaakt in ons atelier! We kunnen jouw trouwjurk daarom voor je maken in alle maten, kleuren en stoffen. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Een unieke jurk is al mogelijk voor een bedrag tussen de €799,- en €1999,-. Wij houden van duidelijkheid en daarom komen er na het afgesproken bedrag verder ook geen enkele kosten meer bij! Dan kun jij rustig verder plannen voor de grote dag..

Eerlijke prijs
Heb jij ook liever een mooie, betaalbare trouwjurk van hoogwaardige kwaliteit in plaats van een glas champagne op een dure bank in een heel erg luxe pand waardoor je de hoofdprijs betaald? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Weird Closet bruidsmode doen wij aan onnodige fratsen die de prijs opdrijven. Wij staan voor mooie producten en goede
service!

Maak nu een afspraak! 
Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje bij onze bruiden of maak een afspraak via het contactformulier. Je kunt ons ook rechtstreeks mailen via info@weirdcloset.nl. Dan plannen wij zo snel mogelijke en afspraak in. Wij staan te popelen om jou te helpen bij jouw unieke droomjurk!
 

Wij staan graag voor je klaar in deze spannende tijd!

 

 

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Deborah VdJ
04-09-17 09:28:27
Lieve Danielle

Ik wil jou en Mona enorm bedanken voor de super vriendelijke begeleiding in de zoektocht naar mijn droomjurk. Mijn bruidsjurk was ook 1OO% mijn droomjurk, namelijk al mijn eigen ideeën zonder probleem met jullie hulp verwerkt tot een jurk. Ze was zooo prachtig!! Ik heb vele complimenten gekregen. Iedereen vond ze prachtig.
In België is jullie concept totaal onbekend en niet aanwezig. Voor zover ik weet, is dat bij ons niet mogelijk (en al zeker niet voor een mooie prijs). Bijgevolg was het een kleine moeite om de reis te maken tot bij jullie. Geen second spijt van gehad!

Groetjes
Deborah
Mandy Bogerd
28-11-16 19:39:10
Lieve Danielle,

Op 19-8-2016 ben ik getrouwd. Wij hadden gekozen voor een secret wedding. De eerste keer bij Danielle kwam ik dus een beetje verloren aan, helemaal alleen. De hartelijkheid, de liefde voor het vak, de eerlijkheid en oprechtheid van Danielle zorgde ervoor dat ik toch met een vriendin was. Zo bedankt daarvoor! :-)
De jurk was (en is) erg mooi! De dag van de eindpassing leek er iets niet netjes te zitten en dat werd gelijk geregeld. Top service voor een bijzonder mooie prijs.
Bedankt lieve Danielle en Mona! Dikke kus van mij en Menno!
Casey Vorst
23-11-16 12:07:01
Zaterdag jl. een fantastische ervaring beleefd bij Weird Closet. Met hulp van moeder en zus toverde Daniëlle een volwassen man in een geweldige bruid en wederom was niets haar te veel. Heel erg bedankt voor deze bijzondere dag en ongetwijfeld zal het eindresultaat fantastisch zijn !!!!
Laura Weijers
16-09-16 19:52:16
Afgelopen maandag 12-9-2016 getrouwd in een geweldige jurk die me , volgens de gasten, geweldig stond! De prijs is heel redelijk, en je krijgt er een super jurk voor terug. Heel tevreden! En goede service
Tjarda Dubois
06-09-16 21:21:09
In 1 woord; geweldig!! Wat ben ik goed geholpen door Danielle en ook door Mona en Maaike!! Mijn jurk was fantastisch, mooi en prachtig. En dat voor een leuke prijs en ook nog eens onder behoorlijk wat bijzondere omstandigheden; begin juni kwam ik passen terwijl de jurk voor eind juli af moest zijn en na het passen en doormeten bleek ik ook nog zwanger! Maar dat maakte allemaal niet uit voor Danielle; super flexibel dus, professioneel, meedenkend en meelevend!! Bedankt voor alles! :D
Tonen: 5  10   20

 

 
E-mail
Info