Trouwjurk nodig? Weird Closet bruidsmode biedt elke bruid een custom made bruidsjurk binnen haar budget!

Bij Weird Closet bruidsmode maken wij custom made bruidsjurken voor elk budget. Zo kun je jouw unieke droom trouwjurk samen met ons ontwerpen tegen een zeer aantrekkelijke prijs!! Aan de hand van diverse pasmodellen en jouw eigen ideeën, creëeren wij jouw unieke droomjurk.

De bruidsjurk wordt helemaal custom made op de hand en op maat gemaakt in ons atelier! We kunnen jouw trouwjurk daarom voor je maken in alle maten, kleuren en stoffen voor een bedrag tussen de € 800,- en € 2000,- afhankelijk van jouw wensen!! Hier komen verder ook geen enkele bijkomende kosten meer bij!


Heb jij ook liever een mooie, betaalbare trouwjurk van hoogwaardige kwaliteit i.p.v. een glas champagne op een dure bank in een heel erg luxe pand waardoor je de hoofdprijs betaalt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Weird Closet geen onnodige fratsen die de prijs opdrijven, puur mooie producten en goede service!

Hoe verder?

Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje bij onze bruiden of maak een afspraak via het contactformulier of mail ons rechtstreeks via info@weirdcloset.nl.

 


 


 

We staan graag voor je klaar in deze spannende tijd!
 

 


  

 

 

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Diony Weij
23-07-16 23:09:44
Lieve Daniëlle, Maaike en mona,
Ik ben zoooooo blij dat ik bij jullie mijn trouwjurk heb gekocht! Helemaal zoals ik het zelf heb willen samenstellen en om van 3 jurken 1 te maken... Top!
Op de bruiloft waren menigeen verliefd op m'n jurk ?

Liefs Diony
Eva v Lierop
03-04-16 15:10:14
Gisteren mijn jurk op mogen halen en ik ben zo blij met het resultaat. Hij is precies geworden zoals ik in gedachten had en kan niet wachten 'm aan te hebben op de bruiloft! Zo gaaf dat er van mijn jurk maar 1 op de wereld is. Helemaal op maat en smaak gemaakt, geweldig!

Lieve Danielle, Maaike en Mona, ontzettend bedankt voor de prachtige jurk. Jullie hebben me zo goed en fijn geholpen, hij had niet perfecter kunnen zijn!

Groetjes,
Eva
Sanne
02-04-16 10:35:31
Het passen was gezellig en grappig (ik moest er even aan wennen om door de winkel heen te lopen met de jurken, maar dat duurde niet lang). Danielle is vakkundig en denkt goed mee!
Een mooie jurk voor een mooie prijs:)
Sharon Teunissen
23-03-16 23:52:47
Alleen al bij het lezen van jullie website en het zien van de foto's en prachtige jurken weet ik bijna zeker dat ik eind dit jaar naar Haarlem afreis om m'n bruidsjurk te laten maken. Alleen al door jullie website heb ik eindelijk het gevoel dat er iemand gaat snappen hoe ik mijn droomjurk voor ogen heb. Tot gauw!
Assia Aajoud
21-03-16 20:12:20
Hoiiiii,

Ik ben helemaal onder de indruk van mijn jurk die jullie hebben kunnen maken voor mij. En wat zijn jullie lieve personen en ik voelde mij helemaal op mijn gemak. Zulke leuke ideeën en uiteindelijk een prachtjurk voor gekregen. Ik kom zeker terug om een galajurk opmaat te maken voor de weding van mijn schoonzusje

Kusjessssss assia
Tonen: 5  10   20