Gefeliciteerd met je aanstaande bruiloft!

Het is tijd om een prachtige trouwjurk uit te zoeken en wat is er leuker dan je eigen custom made bruidsjurk ontwerpen?

Samen met ons ontwerpen
Bij Weird Closet bruidsmode maken wij custom made bruidsjurken voor elk budget. Zo kun je jouw unieke droomjurk samen met ons ontwerpen tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Aan de hand van diverse pasmodellen en jouw eigen ideeën, creëren wij samen met jou “de jurk”.

Hoe werkt het?
De bruidsjurk wordt helemaal op de hand en op maat gemaakt in ons atelier! We kunnen jouw trouwjurk daarom voor je maken in alle maten, kleuren en stoffen. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Een unieke jurk is al mogelijk voor een bedrag tussen de €799,- en €1999,-. Wij houden van duidelijkheid en daarom komen er na het afgesproken bedrag verder ook geen enkele kosten meer bij! Dan kun jij rustig verder plannen voor de grote dag..

Eerlijke prijs
Heb jij ook liever een mooie, betaalbare trouwjurk van hoogwaardige kwaliteit in plaats van een glas champagne op een dure bank in een heel erg luxe pand waardoor je de hoofdprijs betaald? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Weird Closet bruidsmode doen wij aan onnodige fratsen die de prijs opdrijven. Wij staan voor mooie producten en goede
service!

Maak nu een afspraak! 
Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje bij onze bruiden of maak een afspraak via het contactformulier. Je kunt ons ook rechtstreeks mailen via info@weirdcloset.nl. Dan plannen wij zo snel mogelijke en afspraak in. Wij staan te popelen om jou te helpen bij jouw unieke droomjurk!
 

Wij staan graag voor je klaar in deze spannende tijd!

 

 

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Diony Weij
23-07-16 23:09:44
Lieve Daniëlle, Maaike en mona,
Ik ben zoooooo blij dat ik bij jullie mijn trouwjurk heb gekocht! Helemaal zoals ik het zelf heb willen samenstellen en om van 3 jurken 1 te maken... Top!
Op de bruiloft waren menigeen verliefd op m'n jurk ?

Liefs Diony
Eva v Lierop
03-04-16 15:10:14
Gisteren mijn jurk op mogen halen en ik ben zo blij met het resultaat. Hij is precies geworden zoals ik in gedachten had en kan niet wachten 'm aan te hebben op de bruiloft! Zo gaaf dat er van mijn jurk maar 1 op de wereld is. Helemaal op maat en smaak gemaakt, geweldig!

Lieve Danielle, Maaike en Mona, ontzettend bedankt voor de prachtige jurk. Jullie hebben me zo goed en fijn geholpen, hij had niet perfecter kunnen zijn!

Groetjes,
Eva
Sanne
02-04-16 10:35:31
Het passen was gezellig en grappig (ik moest er even aan wennen om door de winkel heen te lopen met de jurken, maar dat duurde niet lang). Danielle is vakkundig en denkt goed mee!
Een mooie jurk voor een mooie prijs:)
Sharon Teunissen
23-03-16 23:52:47
Alleen al bij het lezen van jullie website en het zien van de foto's en prachtige jurken weet ik bijna zeker dat ik eind dit jaar naar Haarlem afreis om m'n bruidsjurk te laten maken. Alleen al door jullie website heb ik eindelijk het gevoel dat er iemand gaat snappen hoe ik mijn droomjurk voor ogen heb. Tot gauw!
Assia Aajoud
21-03-16 20:12:20
Hoiiiii,

Ik ben helemaal onder de indruk van mijn jurk die jullie hebben kunnen maken voor mij. En wat zijn jullie lieve personen en ik voelde mij helemaal op mijn gemak. Zulke leuke ideeën en uiteindelijk een prachtjurk voor gekregen. Ik kom zeker terug om een galajurk opmaat te maken voor de weding van mijn schoonzusje

Kusjessssss assia
Tonen: 5  10   20

 

 
E-mail
Info