Trouwjurk nodig? Weird Closet bruidsmode biedt elke bruid een custom made bruidsjurk binnen haar budget!

Bij Weird Closet bruidsmode maken wij custom made bruidsjurken voor elk budget. Zo kun je jouw unieke droom trouwjurk samen met ons ontwerpen tegen een zeer aantrekkelijke prijs!! Aan de hand van diverse pasmodellen en je eigen ideeën, creëeren wij samen met jou jouw unieke droomjurk.

Jouw bruidsjurk wordt helemaal custom made op de hand en op maat gemaakt in ons atelier! We kunnen jouw trouwjurk daarom voor je maken in alle maten, kleuren en stoffen voor een bedrag tussen de € 800,- en € 2000,- afhankelijk van jouw wensen!! Hier komen verder ook geen enkele bijkomende kosten meer bij!


Heb jij ook liever een mooie, betaalbare trouwjurk van hoogwaardige kwaliteit i.p.v. een glas champagne op een dure bank in een heel erg luxe pand waardoor je de hoofdprijs betaalt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Weird Closet geen onnodige fratsen die de prijs opdrijven, puur mooie producten en goede service!

Hoe verder?

Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje bij onze bruiden of maak een afspraak via het contactformulier of mail ons rechtstreeks via info@weirdcloset.nl.

 


 


 

We staan graag voor je klaar in deze spannende tijd!
 

 


  

 

 

Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Mandy Bogerd
28-11-16 19:39:10
Lieve Danielle,

Op 19-8-2016 ben ik getrouwd. Wij hadden gekozen voor een secret wedding. De eerste keer bij Danielle kwam ik dus een beetje verloren aan, helemaal alleen. De hartelijkheid, de liefde voor het vak, de eerlijkheid en oprechtheid van Danielle zorgde ervoor dat ik toch met een vriendin was. Zo bedankt daarvoor! :-)
De jurk was (en is) erg mooi! De dag van de eindpassing leek er iets niet netjes te zitten en dat werd gelijk geregeld. Top service voor een bijzonder mooie prijs.
Bedankt lieve Danielle en Mona! Dikke kus van mij en Menno!
Casey Vorst
23-11-16 12:07:01
Zaterdag jl. een fantastische ervaring beleefd bij Weird Closet. Met hulp van moeder en zus toverde Daniëlle een volwassen man in een geweldige bruid en wederom was niets haar te veel. Heel erg bedankt voor deze bijzondere dag en ongetwijfeld zal het eindresultaat fantastisch zijn !!!!
Laura Weijers
16-09-16 19:52:16
Afgelopen maandag 12-9-2016 getrouwd in een geweldige jurk die me , volgens de gasten, geweldig stond! De prijs is heel redelijk, en je krijgt er een super jurk voor terug. Heel tevreden! En goede service
Tjarda Dubois
06-09-16 21:21:09
In 1 woord; geweldig!! Wat ben ik goed geholpen door Danielle en ook door Mona en Maaike!! Mijn jurk was fantastisch, mooi en prachtig. En dat voor een leuke prijs en ook nog eens onder behoorlijk wat bijzondere omstandigheden; begin juni kwam ik passen terwijl de jurk voor eind juli af moest zijn en na het passen en doormeten bleek ik ook nog zwanger! Maar dat maakte allemaal niet uit voor Danielle; super flexibel dus, professioneel, meedenkend en meelevend!! Bedankt voor alles! :D
Diony Weij
23-07-16 23:09:44
Lieve Daniëlle, Maaike en mona,
Ik ben zoooooo blij dat ik bij jullie mijn trouwjurk heb gekocht! Helemaal zoals ik het zelf heb willen samenstellen en om van 3 jurken 1 te maken... Top!
Op de bruiloft waren menigeen verliefd op m'n jurk ?

Liefs Diony
Tonen: 5  10   20