WAT ZAL MEGHAN MARKLE DRAGEN? 

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat prins Harry de liefde van zijn leven heeft gevonden in Meghan Markle. De actrice die onder andere bekend is van Suits. Haar collega’s zijn momenteel al in of omtrent Londen en wachten vol smart af tot zaterdag. Leuk en aardig allemaal, maar waar het volgens Weird Closet bruidsmode echt omgaat is “de jurk”. Wat ik denk wat voor trouwjurk het gaat worden? Je leest het in deze blog..

Allereerst is belangrijk om even terug te gaan naar de locatie. Waar gaan ze trouwen? Ze gaan trouwen in de kapel van Windsor Castle. Een prachtig sprookje als je het mij vraagt. Hoe romantisch zien de barroken muren eruit? Naast de locatie, is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken wie er trouwt. Meghan is een prachtige vrouw en heeft ronde vormen. Als je kijkt naar haar eerste trouwjurk dan zal ze voor eenvoud gaan. Prachtig satijn bijvoorbeeld. Dit is chique en geeft een dure uitstraling.

Zoals eerder benoemd heeft Meghan prachtige ronde vormen en hierdoor denk ik dat zij voor een redelijk aangesloten lijfje zal gaan met een uitlopende rok. De locatie zorgt ervoor dat zij lange kanten mouwen zal dragen met een half kanten rug. Ik denk dat de rok geen poespas zal bevatten en van mooie egale stof zal zijn.

Dit is mijn beeld bij haar jurk en ik ben benieuwd of ze ons omver blaast. Ze is in ieder geval prachtig en de twee tortelduifjes stralen veel liefde uit. Weird Closet bruidsmode kijkt er naar uit om de uitzending aanstaande vrijdag te bekijken! We kunnen niet wachten en zijn benieuwd of Meghan met haar jurk voor een ware “trouwtrend” zal zorgen. Dit is vaak wel het geval! Al haar outfits en sieraden zijn binnen no time uitverkocht. Aanstaande zaterdag de onthulling. Ik zit er klaar voor!